Spletni piškotki

Spletni piškotki

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran www.y-style.si uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.y-style.si nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

KATERE PIŠKOTKE NAŠA STRAN UPORABLJA?

Ime piškotkaNamen uporabe piškotkaČas trajanja piškotka
currencyNujno potreben piškotek za delovanje spletne trgovine. Brez njega nakup ni mogoč.Seja
__zlcmidPiškotek za Google Analytics, ki shranjuje vir prometa ali oglaševalsko akcijo, da pojasni, kako je uporabnik prišel na spletno stran.Po enem letu od nastanka/posodobitve.
_gaPotreben piškotek za izvajanje popolnoma anonimne spletne analitike.Seja
_gatPotreben piškotek za izvajanje popolnoma anonimne spletne analitike.Seja
cookieconsent_statusVtičnik za prikaz obvestila o piškotkih.Po enem letu od nastanka/posodobitve.
languageNujno potreben za delovanje spletne trgovine. Brez njega nakup ni mogoč.Seja
PHPSESSIDOhranja sejo uporabnika.Seja
shownewsletterPiškotek za prikaz e-novic.Seja
Pomaknite se na vrh
Zapri
Zapri
Shop
0 Wishlist
0 Voziček
Zapri

Moja košarica

Nakupovalna košarica je prazna!

Nadaljuj z nakupovanjem

VIKEND KUPON : EXTRA20

X