O nas

DOBRODOŠLI V NAŠEM BUTIKU

DOVOLITE DA SE VAM PREDSTAVIMO

IN VAM PRIBLIŽAMO ČUDOVITE IZDELKE IZ SVETA MODE

V svetu mode je veliko prostora za izbiro dobrih in kvalitetnih materialov, vsekakor pa vam oblačilo, čevelj ali pa kakšen moden dodatek mora biti predvem všeč ! Zato je pri nas to osnovno vodilo in tudi naša motivacija za izbiro lepih in unikatnih artiklov, izmed svetovno znanih in priznanih blagovnih znamk. Skrbimo, da v mestu ne bi bili dve obleki enaki in prav zato vam ponujamo unikatne in izbrane izdelke. Nerodno je sicer, ko po mestu srečaš nekoga enako oblečenega, kot si sam. Naš kolektiv je tudi zelo mlad in zavezan svojim cenjenim strankam, zato ste vljudno vabljeni v naš edinstven in lep modni butik.

  • Izbrana ponudba priznanih znamk
  • Kvalitetni in preverjeni materiali
  • Izjemna kvaliteta oblačil in obutve
  • Mlad in izjemen kolektiv
  • Prijetno okolje in moderna oprema
  • Izbira tudi po želji kupca

ZAKAJ IZBRATI NAS

Vsekakor je naše znanje namenjeno predvsem vašim željam

Vsekakor se zavedamo, da je na tržišču ponudba modnih artiklov in obutve velika in pestra. Predvsem pa je vedno vprašanje pri nakupu, kako kupiti kvaliteten izdelek za sprejemljivo ceno. Zato smo tukaj mi, da vam prisluhnemo in ugodimo vašim željam. Seveda je naša ponudba v naši trgovini izjemno velika in kvalitetna ter smo prepričani, da vas bomo z našim izborom prav pozitivno presenetili. Velika posebnost naše ekipe je pa tale, da smo predvsem strokovni, hitri in modi prilagodljivi.

Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 99 € vam ponujamo brezplačno dostavo. Artikle, kupljene pri nas pa vam skrbno pripravimo ter s pošto Slovenije pošljemo na vaš naslov. Dostava paketa je tako v najkrajšem času pri vas doma.

24/7 pomoč in podpora pri nakupu

24/7 pomoč in podpora pri nakupu

Naši prijazni ekipi je najpomembneje, da ste zadovoljni pred nakupom, kakor tudi po nakupu. Zato smo Vam zmeraj na voljo pri vaših vprašanjih in predlogih. Ko boste potrebovali pomoč nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali.

30 dnevna možnost vračila nakupa preko spleta

30 dnevna možnost vračila nakupa preko spleta

Zavedamo se, da je zelo težko kupiti oblačilo ali obutev preko spletne strani. Prav zato vam nudimo 30 dnevno možnost vračila kupljenega, če vam ne ustreza ali je morda artikel prevelik oziroma premajhen. Takoj vam bomo poslali nov paket in ustrezno velikost kupljenega artikla.

Priznanje za naše dosedanje delo je predvsem,

Kaj povedo o nas naši kupci

Ves trud, ki ga vlagamo v naše delo je pomembno predvsem takrat, ko sami začutimo zadovoljstvo naših cenjenih strank. Še bolj pa nas to vpodbudi, ko o nas povedo kaj lepega in dobrega.
Pomaknite se na vrh
Zapri
Zapri
Shop
0 Wishlist
0 Voziček
Zapri

Moja košarica

Nakupovalna košarica je prazna!

Nadaljuj z nakupovanjem

UPORABI KUPON : STYLE20
DO 15.10.2023

X